Epilasyon Hizmetleri

2023-03-19 18:19:34
Epilasyon Hizmetleri

Merhabalar, öncelikle Türkiye’nin en güvenilir ve nezih güzellik merkezleri arasında yer alan Seda Belen Güzellik Merkezi’ne hoş geldiniz! Uzun yıllar boyunca kalite çizgimizi bozmadan hizmet verdiğimiz güzellik sektöründe daima sektörün en iyi kadrosu ve ekipmanları ile yola devam etmekteyiz. Güvenilir ve profesyonel lazer epilasyon hizmetlerimizin yanı sıra cilt bakımından kalıcı makyaja, kaş tasarımından ipek kirpik ve lifting uygulamasına kadar tüm işlemlerimiz size özel olarak merkezimizde uzmanlar tarafından uygulanmaktadır.

Önceliğimiz ilk olarak siz değerli müşterilerimizin güveni, güvenliği ve memnuniyetidir. Oluşturmuş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde güzellik sektöründe sizlere en iyisini üst düzey kalitede sunabilmek adına sektördeki yenilikleri sürekli bünyemize empoze ediyoruz. Her alanda uzman olan kadromuzun yanı sıra üst düzey dezenfekte işlemlerinden geçmiş ekipmanlarımız ve size özel tek kullanımlık malzemelerimiz ile kendinizi bizlere gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz!

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon, vücudun çeşitli bölgelerinde çıkan istenmeyen tüylerin kalıcı bir şekilde çıkmasını önleyen tekniktir. Söz konusu yöntemde özel bir lazer ışığı kullanılır. Lazer başlığındaki bu ışık, deri altına gönderilerek deriyi tahrip etmeden kıl köklerinin tahrip olmasını sağlar. Bu sayede kıl köklerine nüfuz eden lazer ışınları, kıl köklerinin incelmesini ve zamanla tamamen yok olmasını sağlar.

Her bireyde kılların uzama döngüsü değişkendir. Bu sebeple yüz epilasyon ya da genital bölge epilasyon işlemleri mutlaka uzman kişiler tarafından seanslar halinde yapılması gereken bir işlemdir. Bizler Seda Belen Güzellik Merkezi olarak İstanbul’un Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Dudullu, Riva, Taşdelen, Samandıra ilçelerinde lazer epilasyon hizmetlerini profesyonel kadromuz ve son teknolojiye sahip lazer cihazlarımız ile sizlere güvenle sunmaktayız.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işlemleri uzmanlarımız tarafından belirli aşamalar ile uygulanır. İlk aşamada mutlaka uzmanlarımız ön bir değerlendirme yapar ve daha sonrasında cilt temizliği yapılır. Şayet kıllar çok uzun ise lazer ışınlarının etkisini arttırmak adına kıllar kesilebilir. Sonrasında ise işleme başlamadan önce uzmanımızın ve sizin lazer ışınlarından zarar görmemeniz için gözlük takmanız gereklidir. Zira bizim için güvenliğiniz önceliklidir.

Lazer uygulaması, ucunda lazer ışınları olan bir başlık ile uygulanır. Bu başlık doğrudan cildinize temas ettirilir ve deri üzerinde sistematik hareketlerle gezdirilir. Böylece lazer ışınlarının kıl köklerine nüfuz etmesi sağlanır. Genellikle 1 seans sonrası dahi her müşterimizde dökülme oranı farklılık gösterse de dökülmeler görmekteyiz.

Uygulama sonrasında uzmanlarımız yatıştırıcı ürünler ile cildinizin rahatlamasını sağlar ve son aşamada mutlaka lazer sonrasında dikkat etmeniz gerekenler hakkında sizleri bilgilendirir. Formun ÜstüÖzellikle yüze lazer epilasyon yaptıran müşterilerimize doğrudan güneşe maruz kalabilecekleri için uzmanlarımız her detayı müşterilerimize ayrıntılı bir şekilde anlatmaktadır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Kalıcı lazer epilasyon fiyatları, müşterilerimizin en çok sorduğu sorular arasında yer almakla birlikte bu noktada her müşterimize tek bir fiyat vermemizin mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Zira herkesin kıl yapısı, kıl rengi ve kıl çıkma döngüsü farklı olduğundan kadın ve erkek lazer epilasyon işlemlerinde dahi seans aralığı ve sonuçlar değişkendir. Dolayısıyla da bu noktada kadın ve erkek lazer epilasyon fiyatları ya da bölgesel lazer fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.

Tüm vücut lazer epilasyon fiyatları, merkezimizde seanslara göre değişebilir. Ayrıca zaman zaman siz değerli müşterilerimiz için uygulamış olduğumuz kampanya ve indirimler de fiyatlarımızın sabit olmamasına neden olan önemli sebeplerdir.

Güvenilir Lazer Epilasyon İçin Hemen Bizimle Ücretsiz İletişime Geçin!

Lazer epilasyon çeşitleri hakkında ücretsiz bilgi almak ve ön görüşme yapabilmek için hemen aşağıdaki butondan uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Ön görüşme sırasında uzmanlarımız size özel değerlendirme sonrasında tüm süreci size özel olarak detaylı olarak anlatmaktadır.

İğneli Epilasyon Nedir?

Elektroliz olarak da bilinen iğneli epilasyon, her bir kılın tek tek köküne uygulanan bir işlemdir. Yani iğneli epilasyon işlemiyle kullanılan ince bir iğne ile birlikte uygulanan elektrik akımıyla tek bir kıl kökünün kurutulması amaçlanır. Bu amaç doğrultusunda elektrot yani ince iğne kıl köküne uygulanır ve kılın büyümesi kalıcı olarak önlenir.

İğneli epilasyon işlemimizde amacımız öncelikle tek bir kıl kökünü tahrip etmek olduğundan işlem süresi de diğer işlemlere nazaran zaman alan bir işlemdir. Uğraştırıcı ve zaman alıcı bir işlem olduğundan genellikle yüz gibi vücuttaki küçük bölgelerde veya lazerin etki etmediği ince, sarı ya da beyaz tüylerin yok edilmesi için uygulanır.

İstanbul’un birçok bölgesinde size en yakın lazer epilasyon merkezi olarak iğneli lazer epilasyon işlemimizi bu alanda uzman kişiler tarafından sunmaktayız. Belirli bir yaşın üzerinde her bireye yapılabilen bir işlem olsa da uzmanlarımız hamilelikte lazer epilasyon uygulamasını müşterilerimize önermemektedir.

İğneli Epilasyon Nasıl Yapılır?

İğneli epilasyon işlemi öncesinde mutlaka cildin temizlenmesi, kıl uzunluğunun yeterli uzunluğa getirilmesi önemlidir. İşlem öncesinde mutlaka uzmanlarımız bu hazırlıkları gerçekleştirir. Daha sonrasında uygulama bölgesine ve kıl tipine uygun bir iğne yani elektrot seçimi yapılır.

Elektrot dediğimiz ince iğnenin kıl folikülüne yerleştirilmesiyle uzmanlarımız işleme başlar. Doğru konumlandırma sonrasında uzmanlarımız, deri altındaki kıl köküne elektrik akımı gönderir ve böylece kıl kökünün hasar görmesini amaçlar. İğneli epilasyonunun etkili ve verimli bir şekilde en iyi sonucu verebilmesi için merkezimizde iğneli epilasyon konusunda eğitim almış deneyimli uzmanlarımız işlemi büyük bir titizlikle gerçekleştirir.

İğneli Epilasyon Fiyatları

İğneli epilasyon fiyatlarımız, Seda Belen Güzellik Merkezi olarak bünyemizde çeşitli faktörlere göre her müşterimize göre farklılık gösterir. Dönem dönem yaptığımız kampanya ve indirimlerin yanı sıra uygulama bölgesinin büyüklüğü, kıl tipi ve rengi, seans sayısı fiyatlarımızın belirlenmesinde etkili değişkenlerdir. Zira bizler kaliteli ve güvenli hizmeti sizlere mümkün olduğunda ekonomiklik ilkesine bağlı kalarak sunmayı hedeflemekteyiz.

İğneli Epilasyon Hizmetlerimiz İçin Bizimle Ücretsiz Ön Görüşme Yapabilirsiniz!

Seda Belen Güzellik Merkezi olarak güven ve memnuniyet odaklı hizmeti vizyon haline getirdik. Bu doğrultuda merkezimizde lazer epilasyon yaptıranların yorumları başarımızın ve güvenimizin en somut örneğidir. Sizler de aşağıdaki butondan hemen bizimle iletişime geçerek iğneli epilasyon başta olmak üzere tüm hizmetlerimize dair ücretsiz ön görüşme yapabilir, ailemize katılabilirsiniz!

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Buz lazer epilasyon, diğer lazer çeşitlerinden farklı bir sistemle oluşturulmuştur. Merkezimizde uygulamakta olduğunuz Diode buz lazer, aynı zamanda buz başlıklı lazer cihazıdır. Buz başlıklı lazer cihazımız, başarı oranı yüksek olan bir cihaz olmakla birlikte tıpkı diğer lazer epilasyon çeşitleri gibi deri altındaki kıl köklerini hedef alır. Ancak buz başlığı sayesinde aşırı ısınmayı ve ısınmaya bağlı acı hissini de önlemeye yardımcı olur. Bu sebeple başarılı sonuçlarının yanı sıra aynı zamanda son derece konforlu hizmetlerimiz arasında yer alır.

Buz Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Buz lazer uygulaması, merkezimizde uzman dermatologlarımız tarafından gerçekleştirilir. İşlem öncesinde uzmanlarımız sizlere cilt temizliği ve kıl uzunluğu konusunda gerekli tüm bilgilendirmeleri yapmaktadır. İşlem sırasında hissedilen acı oranı müşterilerimizin ağrı eşiğine göre değişse de genel olarak müşterilerimizin acı hissetmediği bir işlemdir.

Buz lazer epilasyon işleminden sonuç alabilmek için kıl köküne ve kıl tipine göre işlem düzenli aralıklarla seanslar halinde uygulanmalıdır. Ancak merkezimizde uygulanan buz lazer işleminden 1 seans sonrası tüylerde dökülme ve azalma görmek mümkün olabilmektedir.

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Buz lazer epilasyon hizmeti fiyatlarımız dönemlik kampanya ve indirimlerimize bağlı olarak değişmekle birlikte aynı zamanda müşterilerimize göre de değişkendir. Fiyatları belirleyen en önemli etken uygulama yapılacak seans sayısı ve uygulama yapılacak bölge sayısıdır. Bu sebeple ön görüşme öncesinde net ve genel-geçer bir fiyat verebilmek söz konusu değildir.

Epilasyon Sonrası

Epilasyon sonrasında uzmanlarımız cildin yumuşaması ve rahatlaması için nemlendirici ve bakım yapıcı krem uygulaması yapar. Lazer sonrasında hafif bir kaşıntı söz konusu olmakla birlikte bu durum beklediğimiz ve geçici olan bir durumdur. Zira hizmetlerimiz sonrasında epilasyon hizmeti alan her müşterimiz uzmanlarımız tarafından duş, kese ve cilt bakımı gibi tüm detaylara yönelik bilgilendirilmektedir.

Kampanyalarımız ve Size Özel İndirimlerimiz Burada!

Lazer epilasyona dair merak ettiğiniz tüm sorularınız hakkında ücretsiz olarak görüşmek, size özel kampanyalarımızdan ve anlık indirimlerimizden faydalanmak için hemen aşağıdaki butonu tıklayarak bizlere WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ile İlgili Çokça Merak Ettiğiniz Diğer Sorular ve Cevapları

Lazer Epilasyon Kaç Yıl Etkili?

Lazer epilasyon işlemi ile kıl kökleri tahrip edilir ve böylece kıl çıkması önlenir. Dolayısıyla da lazer epilasyon ömür boyu etkili bir işlemdir.

Bikini Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter?

Bikini bölgesi lazer epilasyon seansları bireylerin cilt ve kıl yapısına, kıl rengine göre değişkendir. Ancak ortalama 8 seansta sonuç alınmaktadır.

Epilasyon Zararlı mı?

Lazer epilasyon, lazer ışınlarının doğrudan kıl köklerini hedef aldığı bir sistemdir. Henüz bu sistemin insan sağlığına ve vücuduna zararlı olduğuna dair bilimsel bir veri yoktur.

Lazer Epilasyon Acıtır mı?

Lazer epilasyonunun saniyelik de olsa kıl kökleri yandığında bir acı hissi verdiği doğrudur. Ancak bu acının oranı kişinin ağrı eşiğine göre değişkenlik gösterse de dayanılmaz bir acı olmadığını söylemek mümkündür.

Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter?

Lazer epilasyonun seans sayısını bireyin kıl yapısı, ten rengi ve kıl rengi belirler. Ortalama lazer sonuçları 8 seansta kendisini gösterse de bu sayısı bazı kişilerde daha az ya da biraz daha fazla olabilir.

Lazer Epilasyon Yaş Sınırı Kaçtır?

Lazer epilasyon işlemi, herhangi bir sağlık sorunu olmayan 12 yaş ve üzeri her bireye uygulanabilen bir işlemdir.

Epilasyondan Sonra Duş Alınır mı?

Lazer epilasyon işlemi sonrasında kese ve peeling gibi işlemlerden kaçınarak ılık duş almakta herhangi bir problem yoktur.

Hamilelikte Lazer Epilasyon Yapılır mı?

Uzmanlar, lazer epilasyonun doğum sonrasında birkaç ay beklenerek hormonal denge sağlandıktan sonra yapılmasını uygun görmektedir.

Lazer Epilasyon Kanser Yapar mı?

Lazer ışınları sadece kıl köklerini hedef alır ve bu sırada herhangi bir radyasyon yaymaz. Dolayısıyla da kansere yol açtığını söylemek mümkün değildir.

Epilasyondan Sonra Denize Girilir mi?

Cilt sağlığının korunması ve epilasyon sonrasında cildin güneşten uzak tutulması için en az üç 3 deniz ve havuza girilmesi tavsiye edilmez.

İğneli Epilasyon Nasıl Yapılır?

İğneli epilasyon, elektrot adı verilen ince iğnelerin doğrudan her kılın köküne hedef alınarak uygulanır.

Lazer Epilasyon Göze Zarar Verir mi?

Lazer ışınlarının göze zarar verme riski vardır. Bu sebeple hem uygulama yapan uzmanın hem de uygulama yaptıran bireyin işlem sırasında koruyucu gözlük takması gereklidir.

Seda Belen Güzellik Merkezi

Yorumlar