Protez Tırnak Hizmetleri

2023-03-19 18:19:34
Protez Tırnak Hizmetleri

Seda Belen Güzellik Merkezine hoş geldiniz! Türkiye’nin işlem kalitesi ve güvenilirliği yüksek olan sayılı merkezleri arasında yer alan Seda Belen Güzellik Merkezi olarak cilt bakımı, lazer epilasyon, medikal bakım ve kaş tasarımı gibi birçok işlemlerin yanı sıra protez tırnak hizmetlerimizle de güzelliğinize güzellik katmaya devam ediyoruz!

Memnuniyet ve güven odaklı hizmet anlayışı ile her gün kendisini yenileyen Seda Belen Güzellik Merkezi, protez tırnak işlemlerinde de tüm yenilikleri yakından takip eden ve yenilikleri sizlerle buluşturan güzellik merkezi olmaya devam ediyor.

Merkezimizde uygulanan diğer güzellik işlemlerinde olduğu gibi protez tırnak alanında da sizi ve güvenliğinizi önemsiyoruz. Bu önem doğrultusunda tüm işlemleriniz alanında uzman olan profesyoneller tarafından size özel tek kullanımlık setler ile uygulanıyor. Ayrıca tüm cihazlarımızı üst düzey sterilizasyon işlemlerinden geçirerek sağlığınıza en az sizin kadar önem veriyoruz!

Protez Tırnak Nedir?

Protez tırnak, genellikle doğal tırnağının şeklini ya da uzunluğunu değiştirmek isteyen müşterilerimize uygulamış olduğumuz yapay tırnak işlemidir. Uzmanlarımız genellikle protez tırnak işlemi sırasında jel ve akrilik gibi malzemeler kalite seviyesi yüksek malzemeler kullanılır. 

Protez tırnak çalışması uzmanlarımız tarafından tırnağın estetik görünümünü arttırmak ya da kırılgan, bakımsız tırnakları güçlendirmek amacıyla belirli aşamalar ile yapılır. Tercih edeceğiniz modele ve malzemelere göre protez tırnağı kullanım süreniz de değişkenlik gösterebilir. Ancak şunu belirtmeliyiz ki; uzmanlarımız bu konuda kaliteli malzemelerle kaliteli işçilik uyguladığından sonuçların kullanım süresinin de uzun olabilmektedir.

Protez Tırnak Modelleri

Protez tırnak çeşitleri, yapılan uygulamalara ve kullanılan malzemelere göre farklı şekillerde isimlendirilir. Protez tırnaklar aynı zamanda zevke hitap ettiğinden her işlemimiz için müşterilerimiz tarafından yapılan yorumlar çeşitlilik göstermektedir.

Protez tırnak modelleri içerisinde;

-          Akrilik sıvı ve toz karışımıyla uygulanan, oldukça dayanıklı akrilik tırnak,

-          Jel ile uygulanan ve UV ışık ile sertleştirilen hem doğal hem esnek yapıya sahip protez jel tırnak,

-          Fiber ya da ipek malzemelerle güçlendirilen ve doğal bir görünüm sergileyen fiber tırnak modelleri gibi çeşitli modeller yer alır.

Bu modeller siz değerli müşterilerimizin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tırnak uzatma amaçlı ya da estetik amaçlı olarak farklı tasarımlarda uzmanlarımı tarafından şekillendirilebilmektedir. Sizler de tırnaklarınızın daha bakımlı ve estetik bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız İstanbul’da Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Dudullu, Riva, Taşdelen ve Samandıra ilçelerinde size en yakın hizmet veren Seda Belen Güzellik Merkezimize gelerek güzelliğinizi ikiye katlayabilirsiniz!

Protez Tırnak Renkleri

Protez tırnak hizmetlerimizde siz değerli müşterilerimize sunduğumuz renk ve desenler konusunda geniş bir portföye sahip bir güzellik merkezi olmaktayız. Bu doğrultuda zevkinize ve tarzınıza uygun olarak işlemlerimizde pembe ve bej tonları gibi doğal ve şeffaf renkler kullanabildiğimiz gibi aynı zamanda ten rengini andıran nüde tonlar, kırmızı tonları, koyu tonlar, pastel ve metalik renkler de protez tırnak işlemlerimizde sıklıkla kullandığımız renk tonları arasında yer alır. Ayrıca abartıya kaçmadan doğal bir estetik görünüm elde etmek ve tırnak boyunun uzamasını sağlamak isteyen müşterilerimize “French Protez Tırnak” modeli de uygulamaktayız.

French tırnak işlemimizde tırnak boyu uzatılırken aynı zamanda tırnak rengi şeffaf kalır ancak tırnak ucuna işlenin beyaz bir dolgu ile tırnağa hem doğal hem de estetik ve şık bir görünüm kazandırılır. Zira müşterilerimiz arasında en çok tercih edilen modellerden birisidir.

Burada önemli olan bizim kullandığımız renklerden ziyade siz müşterilerimizin beklentisi ve memnuniyetidir. Bu sebeple işlem öncesinde uzmanlarımız tüm renkleri sizlere sunarak bilgilendirme yaparak tercihi sizlere bırakmaktadır.  

Bakımlı ve Estetik Tırnaklara Sahip Olmak İçin Bir Tık Kadar Uzağınızdayız!

Protez tırnak bir sanattır! Bu sanatı en iyi şekilde yaptığımızı iddia ediyor ve bu konuda en iyisi olduğumuzu ispatlamak için sizleri hemen ücretsiz ön görüşmeye davet ediyoruz. Aşağıdaki butona tıklayarak WhatsApp üzerinden hemen bizimle ön görüşme yapabilir, yeni tırnaklarınız ile kendinizi şımartmak için ilk adımı atabilirsiniz!

Protez Tırnak Şekilleri

Seda Belen Güzellik Merkezi uzmanlarımız, protez tırnak şekillerini sizlerin istekleri doğrultusunda çeşitlendirebilmektedir. Stiliniz ya da zevkleriniz doğrultusunda merkezimizde yaptıracağınız protez tırnaklarınızı kare ve oval şekillerde yaptırabilirsiniz. Ayrıca marjinal şekiller isteyen müşterilerimiz için uzmanlarımız; “Stiletto” adı verdiğimiz uzun ve keskin ya da “Squoval” dediğimiz kare ama kenarları oval şekiller de yapabilmektedir. Burada uzmanlarımızın uygulayacağı şekiller, sizin hayal gücünüze göre şekillendirilebilmektedir.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

Protez tırnak yapımında en önemli ilk aşama doğal tırnakların temizlenerek kuru ve yağsız bir forma getirilip işleme hazır hale getirmektir. Daha sonrasında protez tırnağın oluşturulması için uzmanlarımız tarafından malzeme seçimi yapılır ve söz konusu malzeme tırnağınızın üzerine uygulanarak dilediğiniz uzunluk oranı ayarlanarak protez tırnağı ucuna şekil verilir.

Malzemenin uygulanması ve tırnağın şekillendirilmesi sonrasında uzmanlarımız özel bir ışık altında ya da kimyasal bir işlemle tırnağınızın kuruyarak sertleşmesini sağlar. Tırnağın uzunluğu ve şekli düzeltilir. Son aşamada ise tırnağınızın üzerine istekleriniz doğrultusunda renklendirme ve süsleme işlemleri yapılarak işlem tamamlanır. Formun Üstü

Protez Tırnak Fiyatları

Protez tırnak fiyatlarımız, çeşitli değişkenlere bağlı olarak her müşterimize göre farklılık gösterebilir. Protez tırnağın uygulandığı malzeme, uygulanacak tırnak modelinin karmaşıklık derecesi fiyatları doğrudan etkileyebilmektedir. Şöyle ki; basit bir modele göre daha karmaşık ve süslemelerin olduğu modellerin maliyeti daha yüksek olabilmektedir.

Protez Tırnak Sonrası Bakım

Seda Belen Güzellik Merkezi olarak protez tırnak yapımı hizmetlerinin yanı sıra aynı zamanda uygulama sonrasında bakım hizmeti de sunmaktayız. İşlem sonrası bakım, tırnaklarınızın kullanım ömrünü uzatırken aynı zamanda deforme olmasını da önleyecektir. Dolayısıyla da işlem sonrasında uzmanlarımız tarafından ortalama 2 ila 3 hafta sonrasında bakım yaptırmanız tavsiye edilir.

Tırnak, kısa sürede uzar. Uzama oldukça alttan gelen tırnak doğal tırnak olduğundan protez tırnağın estetik görünümü de bozulmaya başlayabilir. Ancak düzenli bakım yaptırmaya geldiğinizde uzmanlarımız alttan gelen doğal tırnağınızı kaplama, tırnak uçları ile tırnak boyunu düzeltme gibi işlemleri gerçekleştirerek tırnağınızı daha uzun süre kullanabilmenizi sağlar.

İndirimli Fiyatlarda Kaliteli Protez Tırnak Hizmeti İçin Hemen Bize Ulaşın!

Protez tırnak hizmeti, beceri gerektirdiğinden aynı zamanda sanat niteliğinde bir hizmet türüdür. Merkezimizde birçok alanda olduğu gibi bu alanda profesyonel ve deneyimli uzmanlarımız mevcuttur. Sizler de söz konusu sanat eserlerimize şahitlik etmek istiyorsanız, size özel indirim ve kampanyaları kaçırmamak için hemen aşağıdaki butondan bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Protez Tırnak ile İlgili Diğer Sıkça Sorduğunuz Sorular ve Cevapları

Protez Tırnak Nasıl Çıkar?

Protez tırnaklar, tırnak teknisyenleri tarafından özel solüsyonlar kullanılarak özel tekniklerle çıkarılabilmektedir.

Jel Tırnak Protez Tırnak Farkı

Jel tırnak, sadece jel uygulaması ile yapılan bir işlem olmakla birlikte protez tırnak ise yine jel uygulaması ile yapılan ancak uzatma desteği de uygulanan tırnak modelidir.

Protez Tırnak Kaç Saat Sürer?

Tırnak protezinin uygulanma süresi istenilen model ve şekle göre değişmekle birlikte ortalama 2 saat kadar sürmektedir.

Protez Tırnak Zararlı mı?

Protez tırnak, uzman tırnak teknisyenleri tarafından uygulandığında tırnağın yapısına zarar vermeyen bir işlemdir.

Protez Tırnak Ne Kadar Süre Kullanılır?

Tırnak protezinin kullanım süresi kullanıma bağlı olarak değişse de ortalama olarak protez tırnaklar 3 ila hafta kadar kullanılabilmektedir.

Protez Tırnak Kaç Gün Kullanılır?

Protez tırnak, kullanıma dair hususlara dikkat edilerek kullanıldığında 4 haftaya kadar kullanılabilir. Ancak bu süreç öncesinde protez tırnağın tırnak teknisyeni tarafından çıkarılması mümkündür.

Protez Tırnak Neden Düşer?

Protez tırnakların düşmesinin yani çıkmasının en önemli temel nedeni bakımlarının düzenli olarak yapılmamasıdır.

Protez Tırnağa Oje Sürülür mü?

Protez tırnak üzerine tercihe bağlı olarak kalıcı ya da geçici oje sürmek mümkündür. Bu yöntem özellikle tırnak yeme alışkanlığı olan kişiler için yaygın olarak tercih edilir.

 

 

 

Seda Belen Güzellik Merkezi

Yorumlar